Rubberboot trailer

Een passende boottrailer voor uw rubberboot? Wij bieden een groot assortiment boottrailers tegen de scherpste prijzen van Nederland en België, en helpen u graag om de juiste rubberboot trailer voor uw boot te kiezen.

De rubberboot trailer is voorzien van speciale scharnierende rollen, voorgevormde stempels.  Optioneel kan deze boottrailer ook worden voorzien van een lier met liersteun. Indien u in het bezit bent van een rubberboot met een harde bodem, de zogenaamde ribboot, zijn deze boottrailers ook leverbaar met kielrollen.

Wij bieden u een serie boottrailers aan die kunnen voldoen aan de wensen en eisen van de wat meer eisende booteigenaren.  Deze comfort lijn bestaat uit boottrailers van een kwalitatief hoogstaande  bouw en die volop mogelijkheden bieden om de trailer geheel op uw vaartuig af te stemmen.

Trailers uit deze comfort lijn beschikken standaard over een neuswiel, een langere aspad verbinding, witgekleurd LED breedtelicht, geelgekleurd LED zijmarkeringslicht, wit-rood-geel gekleurd LED markeringslicht aan de verlichtingsbalk (op trailers vanaf 2.10 meter breed), stalen spatborden, kobalt verzinkte U-beugels met moeren en ringen, Goliath zelfremmende lier met instelbare liersteun, minimaal vier sjorogen, een geknikte dwarsbalk, een in het frame weggewerkte verlichtingskabel, een eenvoudig te verstellen kielrolhouder, kiel en kim vervaardigd uit massief rubber met stalen bus, 13 polige stekker.

Daarnaast zijn alle geremde uitvoeringen voorzien van schokdempers welke geïntegreerd zijn in de aspad, RVS remkabels, remkebelophouder, indien mogelijk in dissel koker weggewerkte remkabel, spoelnippels op de remtrommels en een witgekleurd LED kentekenlicht aan de verlichtingsbalk op trailers van 2.10 of 2.30 meter breed)