Wie zijn wij?

Op de website botentrailer.nl vindt u het complete aanbod botentrailers van AanhangCars B.V. uit Kampen. AanhangCars is al meer dan 15 jaar een gevestigde naam op het gebied van aanhangwagens in alle soorten en maten. Wij voeren ook een compleet assortiment aanhangwagens van diverse gerenommeerde fabrikanten zoals bijvoorbeeld Kalf Trailers, Eduard Trailers, Humbaur en Power Trailer.

AanhangCars heeft een grote eigen voorraad aanhangwagens en koopt deze in grote aantallen tegelijk in. Door onze wijze van inkoop en voorraadbeheer kunnen wij zeer goede prijsafspraken maken met de verschillende fabrikanten. Het voordeel dat wij hierdoor verkrijgen berekenen wij graag direct door naar onze klanten. Dat betekent dat u hier het voordeel van ontvangt in de vorm van een uiterst lage verkoopprijs. Wij bieden onze aanhangwagens dan ook tegen zeer scherpe prijzen aan en durven hierbij dan ook te stellen dat wij de goedkoopste aanbieder in heel Nederland en België zijn.

Het is voor ons uiteraard vanzelfsprekend dat u niet alleen gebaat bent bij een lage prijs. U wilt graag een goed advies bij de keuze van uw aanhangwagen, en verwacht bij aanschaf uiteraard ook een stukje service en kwaliteit. Onze medewerkers staan daarom altijd voor u klaar.

Een gedeelte van de voorraad aanhangwagens

Wij hebben zelf ook ervaring in de watersport.

Naast de verkoop van aanhangwagens is een groot deel van onze medewerkers ook gepassioneerd watersport liefhebber. Wij kunnen dan ook putten vanuit een watersportervaring die terug gaat tot begin jaren ’70. Dit heeft niet alleen geresulteerd in de gespecialiseerde verkoop van boottrailers op deze website, maar ook in het aanbieden van een assortiment polyester boten. Op de website www.polyesterboten.nl kunt u ons complete aanbod van boten bekijken.

Polyester boten op boottrailer

Ons aanbod van polyester boten bestaat uit diverse uitvoeringen waaronder bijvoorbeeld sportboten en sloepen. De grote voordelen van polyester boten zijn onder meer de sterkte van het materiaal, het relatief lage eigen gewicht en het materiaal vraagt nagenoeg geen onderhoud. Daarbij zijn polyester boten dubbelwandig opgebouwd en zullen deze niet snel zinken bij een onverhoopte aanvaring.

Uiteraard wordt onze kennis op het gebied van boottrailers niet beperkt tot polyester boten. Wij kunnen u bij elk vaartuig helpen met een goed en passend advies om de juiste boottrailer voor uw situatie te vinden.

Op onze website www.oprijplaten.nl kunt u ook nog ons leveringsprogramma van oprijplaten vinden. Deze oprijplaten kunnen ook bij het gebruik van een boottrailer in bepaalde situaties een uitkomst bieden.