Jetski trailer aanbiedingen

U gaat er graag op uit met uw jetski of waterscooter. Voor het vervoer van uw vaartuig naar het water bent u, door de grootte van het vaartuig, aangewezen op een boottrailer. De jetski / waterscooter trailer is een boottrailer die helemaal is afgestemd op het vervoer van een jetski of waterscooter.

Bij de aanschaf van een boottrailer voor uw skijet of waterscooter kiest u natuurlijk niet voor de eerste de beste boottrailer. U wilt toch een boottrailer die u zekerheid biedt, waar u volledig op kunt vertrouwen dat uw jetski veilig kan worden vervoerd maar die wel betaalbaar is. In dat geval zijn onze aanbiedingen zeker interessant voor u. Wij hebben een basic lijn van boottrailers samengesteld die u de volledige functionaliteit bieden die u van een goede boottrailer mag verwachten maar niet zijn voorzien van allerhande luxe opties die niet direct nodig zijn voor de werking en betrouwbaarheid van een boottrailer. Hierdoor kunnen wij u deze lijn met boottrailers tegen uiterst scherpe prijzen aanbieden.

De skijet trailer uit deze serie is standaard uitgerust met een neuswiel, kunststof spatborden, vier sjorogen, een rechte dwarsbalk, kobalt verzinkte U-beugels met moer en ringen en een 13-polige stekkerhouder.