Sloeptrailer

U bent op zoek naar een sloeptrailer? Een sloeptrailer is voorzien van kimrollen, bandlier en daarnaast ook van speciale verlengde kielrollen, een verstelbare boegsteun en opdraaibare beugels aan de achterkant voor een stabiel vervoer.

Wij bieden u een serie boottrailers aan die kunnen voldoen aan de wensen en eisen van de wat meer eisende booteigenaren.  De Kalf-serie bestaat uit boottrailers van een kwalitatief hoogstaande  bouw en die volop mogelijkheden bieden om de trailer geheel op uw vaartuig af te stemmen.

Trailers uit deze  lijn beschikken standaard over een neuswiel, een langere aspad verbinding, witgekleurd LED breedtelicht, geelgekleurd LED zijmarkeringslicht, stalen spatborden, kobalt verzinkte U-beugels met moeren en ringen, JK2500 of AK901 lier met instelbare liersteun, minimaal vier sjorogen, een rechte of geknikte dwarsbalk, een in het frame weggewerkte verlichtingskabel, een eenvoudig te verstellen kielrolhouder, kiel en kim vervaardigd uit massief rubber met stalen bus, 13 polige stekker.

Daarnaast zijn alle geremde uitvoeringen voorzien van RVS remkabels, remkebelophouder, indien mogelijk in dissel koker weggewerkte remkabel,  en een witgekleurd LED kentekenlicht aan de verlichtingsbalk op trailers van 2.10 of 2.30 meter breed)

U kunt middels onderstaande knoppen direct doorgaan naar de sloeptrailers die geschikt zijn voor het gewicht van uw boot.
U moet er wel rekening mee houden dat het gewicht in de praktijk 10% hoger is dan opgave van de fabrikant door de brandstof en bagage.