Kielboottrailer

U bent op zoek naar een boottrailer voor uw kielboot? Een kielboottrailer is voorzien van ten minste vier verstelbare stempels, een kielplaat en een boegsteun.

Wij bieden u een serie boottrailers aan die kunnen voldoen aan de wensen en eisen van de wat meer eisende booteigenaren.  Deze comfort lijn bestaat uit boottrailers van een kwalitatief hoogstaande  bouw en die volop mogelijkheden bieden om de trailer geheel op uw vaartuig af te stemmen.

Boottrailers uit deze comfort lijn beschikken standaard over een neuswiel, een langere aspad verbinding, witgekleurd LED breedtelicht, geelgekleurd LED zijmarkeringslicht, wit-rood-geel gekleurd LED markeringslicht aan de verlichtingsbalk (op trailers vanaf 2.10 meter breed), stalen spatborden, kobalt verzinkte U-beugels met moeren en ringen, instelbare boegsteun, minimaal vier sjorogen, een geknikte dwarsbalk, een in het frame weggewerkte verlichtingskabel, een eenvoudig te verstellen kielrolhouder, kiel en kim vervaardigd uit massief rubber met stalen bus, 13 polige stekker.

Daarnaast zijn alle geremde uitvoeringen voorzien van schokdempers welke geïntegreerd zijn in de aspad, RVS remkabels, remkebelophouder, indien mogelijk in dissel koker weggewerkte remkabel, spoelnippels op de remtrommels en een witgekleurd LED kentekenlicht aan de verlichtingsbalk op trailers van 2.10 of 2.30 meter breed)

U kunt middels onderstaande knoppen direct doorgaan naar de kielboottrailers die geschikt zijn voor het gewicht van uw boot.
U moet er wel rekening mee houden dat het gewicht in de praktijk 10% hoger is dan opgave van de fabrikant door de brandstof en bagage.