Speciaalbouw boottrailer

Kunt u ondanks ons uitgebreide aanbod boottrailers, toch niet de ideale trailer voor uw boot of boten vinden? Dan is een speciaalbouw boottrailer voor u wellicht het overwegen waard. Naast het aanbod van standaard trailers dat u op onze website ziet, kunnen wij u ook helpen aan een boottrailer die speciaal, en geheel naar uw wensen, is opgebouwd.

Wij kunnen u, zoals u wellicht zult begrijpen, geen overzicht en prijzen geven van speciaalbouw boottrailers. Iedere klant heeft namelijk zijn eigen unieke wensen heeft en er is dan ook geen enkele op maat geleverde trailer gelijk. Een speciaalbouw trailer kan bijvoorbeeld breder of langer zijn dan de standaard leverbare afmetingen, voorzien van opties die niet standaard zijn zoals een loopplank of een elektrische lier, uitgerust zijn met kantelbaar vier wiel boeggeleidingsysteem of zelfs geheel afgewerkt zijn in een gewenste kleur. Informeert u gewoon eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heeft u interesse in een speciaal voor u op maat gemaakte boottrailer? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen en uw wensen aan ons voorleggen. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van de perfecte trailer voor uw situatie, en doen u ook in dat geval vrijblijvend een zeer scherpe aanbieding.

Op maat gemaakte speciaalbouw boottrailer