Motorboot trailer

U bent op zoek naar een motorboot trailer? Een motorboot trailer is in de meeste gevallen voorzien van (optionele) boeggeleiding, kielrollen, kimrollen, boegsteun en een lier met liersteun.

Trailers uit de Kalf-serie beschikken standaard over een neuswiel, witgekleurd LED breedtelicht, geelgekleurd LED zijmarkeringslicht, stalen spatborden, kobalt verzinkte U-beugels met moeren en ringen, JK2500 of AK901 lier met instelbare liersteun, minimaal vier sjorogen, een rechte of geknikte dwarsbalk, een in het frame weggewerkte verlichtingskabel, een eenvoudig te verstellen kielrolhouder, kiel en kim vervaardigd uit massief rubber met stalen bus, 13 polige stekker.

Daarnaast zijn alle geremde uitvoeringen voorzien van RVS remkabels, remkabelophouder, indien mogelijk in dissel koker weggewerkte remkabel.

U kunt middels onderstaande knoppen direct doorgaan naar de motorboot trailers die geschikt zijn voor het gewicht van uw boot.
U moet er wel rekening mee houden dat het gewicht in de praktijk 10% hoger is dan opgave van de fabrikant door de brandstof en bagage.

Pagina 2 van 2